Den Jyske Sparekasse

Fredag blev endnu en god dag for Billund Kommunes nye Kultur- og Idrætscenter, Magion i Grindsted.

Klokken 14.00 mødte formanden for Grindsted Badmintonklub, Erik Thøgersen, op i Den Jyske Sparekasse, sammen med to af klubbens talenter Bettina Borg og Lasse Than Simonsen. 
De flyttede hver en mursten som et symbol på, at Grindsted Badmintonklub giver 200.000 kroner til Magion. -

Jeg glæder mig helt vildt til at spille i de store haller i Magion. Vi har lige været til Danske Ungdoms Mesterskaber i Vejen, hvor de har et stort center. Det glæder jeg mig til vi får, siger Lasse Than Simonsen, der går på Søndre Skole og dermed får Magion som nabo. -

Jeg spiller badminton, men er også meget på biblioteket og i svømmehallen, så jeg bliver storforbruger af Magion, Siger Bettina Borg.

200.000 kroner er mange penge for en forening, men Grindsted Badmintonklub er ikke i tvivl. -

Vi har en sund økonomi takket være de fire store badmintonstævner vi holder hvert år. Stævnerne gennemføres med frivillig arbejdskraft fra medlemmer og deres familie, og dermed kan vi tjene penge. Med Magion får vi simpelthen en bedre ramme til vores stævner, så selvfølgelig skal vi støtte med et markant beløb, siger Erik Thøgersen.

Med bidraget fra Grindsted Badmintonklub har indsamlingen til Magion alene i denne uge rundet en halv million kroner, og samlet er der nu indsamlet 32.606.340 kroner til det nye Kultur- og Idrætscenter. -

Vi er meget stolte over, at badmintonklubben støtter med et så markant beløb. Det er igen en bekræftelse på den opbakning som Magion får fra foreningslivet i Grindsted, siger Hans Bennetzen, der er formand for fonden bag Magion.