Den Jyske Sparekasse
  
Jonas Skyum blev årets Ungleder i Magion
Klub: Grindsted Badmintonklub
Publiceret af: Kurt Elbæk
Dato: 20-05-2022 08:55:10
Kategori: Generelt
     

Jonas Skyum blev årets Ungleder i Magion


Det blev unge Jonas Skyum fra Grindsted Badmintonklub, der løb med Unglederprisen2021 – en pris der er indstiftet af Fonden Magion – og som har til formål at anerkende en ung, ulønnet idrætsleder eller ildsjæl under 25 år fra Billund Kommune.

– MAGION ønsker at vise de unge, at deres arbejde anerkendes og har stor værdi for foreningslivet og lokalsamfundet. Samtidigt er UNGLEDER-prisen også et forsøg på at sætte fokus på de unge frivilliges store betydning i idrætsforeningernes dagligdag og ikkemindst fremtid, lyder det fra centerleder Henrik Steen-Andersen.

Prisen er på 2.500 kr og de penge kunne Jonas Skyum altså stikke i lommen ved onsdagens træning, hvor der pludselig dukkede en flok gæster op med blomster og gavecheck.

Jonas Skyum har de seneste 10sæsoner været en del af Grindsted Badmintons trænerteam for ungdoms spillere. Som 13-årig blev han hjælpetræner og senere er der blot bygget videre på med flere kurser indenfor trænerfaget.

Allerede som 16-årig fik hanansvaret for et ungdomshold og siden da har han stået i spidsen for flere af klubbens hold. Samtidig beskrives Jonas Skyum som en person med nogle helt særlige evner, der gør ham til en vellidt og afholdt træner.