Den Jyske Sparekasse
  
2 ungdoms Hold klar til DM
Klub: Grindsted Badmintonklub
Publiceret af: Kurt Elbæk
Dato: 22-03-2019 09:19:13
Kategori: Generelt
     

Grindsted Badmintonklub kan nu også prale af at have 2 hold med til DM for hold i ungdom der finder sted d. 13. og 14. april. Et af spillestederne er i MAGION i Grindsted.

Lidt FAKTA: Ved hver holdkamp spiller man 6 kampe. 4 singler og 2 doubler, hvis der står 3-3 spilles et enkelt afgørende sæt ”golden set” som afgør holdkampen. Der spilles 8 holdkampe på en sæson fordelt på 4 dage over året.

Alle 10 spillere er i rivende udvikling badmintonmæssigt og fortjener til fulde den flotte placering.

Dette skyldes bl.a. de dygtige trænere vi har i klubben, men også at de unge mennesker opbygger tætte relationer og bakker hinanden op på banerne. Spillerne kommer også rundt og ser deres forbilleder, bl.a. var flere af sted i Århus, da der blev spillet DM.

 

På U11C holdet spiller Kasper Filtenborg Larsen, Victor Husted Mikkelsen, Simon Due Nørgaard, Noah Hansen og Oliver Gohr Laursen.

Dette hold har gennem sæsonen spillet sig frem til puljevinder med sejr i alle 8 holdkampe, hvor 2 af holdrunderne vindes i netop ”golden set”

 

På U15 CD holdet spiller Jasmina Jepsen, Sif Gandrup, Kishali Surendran, Martin Kolind Lassen og Freja Skyum. Holdet har også vundet alle 8 holdrunder og faktisk vundet 47 kampe ud af de ialt 48 de har spillet. Det er noget af en præstation, da der har været mange tætte kampe undervejs.

 

Hvis man har interesse for badmintonspillet, kan man faktisk følge med i U11 holdets kampe til DM. Grindsted Badmintonklub er vært for U9 og U11 DM for hold. Så mød endelig op og giv dem opbakning. U15 holdet spiller i Middelfart.